Μιχάλης Stavento επιστρέφει με το 9ο κατά σειρά ολοκληρωμένο του μουσικό project με τίτλο «Για Σένα».

 


Οκτώ χρόνια μετά το τελευταίο του album με τίτλο «Ακόμα Ονειρεύομαι», ο Μιχάλης Stavento επιστρέφει με το 9ο κατά σειρά ολοκληρωμένο του μουσικό project με τίτλο «Για Σένα».

 Το «Για Σένα», που κυκλοφορεί από τη Minos EMI, A Universal Music Company, αποτελεί το επισφράγισμα 13 κυκλοφορημένων επιτυχιών του Μιχάλη!

 Η βαρύτητα του συγκεκριμένου album είναι αρκετά σημαντική μιας και κάθε ένα από τα ήδη γνωστά tracks έχει διαγράψει μια πολύ επιτυχημένη πορεία, ενώ παράλληλα περιλαμβάνονται συνεργασίες με κορυφαίους ερμηνευτές όπως η Έλενα Παπαρίζου, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Στέλιος Ρόκκος, η Ήβη Αδάμου, ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Γιάννης Γιοκαρίνης, η Marseaux, και, η πιο πρόσφατη, με τον B.D. Foxmoor, ιδρυτικό μέλος των Active Member.

 Το «Για Σένα», αποτελεί παράλληλα και τον προάγγελο για τη νέα καλλιτεχνική περίοδο στην οποία εισέρχεται ο γνωστός καλλιτέχνης, αφήνοντας μας να ανυπομονούμε για τη συνέχεια και τις νέες επιτυχίες που ετοιμάζει!

 Ο Μιχάλης Stavento στα social media του δήλωσε:

 «Πέρασαν 8 χρόνια από την τελευταία κυκλοφορία άλμπουμ μου..

Μέσα σε αυτά τα χρόνια έγινα πατέρας, ήρθε στην ζωή μας ο COVID και πολλά ακόμα που έφεραν τα πάνω κάτω. Η μουσική όμως ήταν πάντα παρούσα στην ζωή μου, κυκλοφορώντας singles είτε solo είτε ως συνεργασίες που αγαπήσατε και κάνατε χρυσές και πολυ-πλατινένιες με εκατοντάδες χιλιάδες streams & προβολές!

Μέσα σε όλα προσπαθώ να δίνω την ψυχή μου για να το εισπράττετε αδέρφια… γι’ αυτό και σας παρουσιάζω την ψυχή μου τα τελευταία 8 χρόνια «μαζεμένη» σε ένα άλμπουμ.

Το «Για Σένα» κυκλοφόρησε στις 23/04.

Υπόσχομαι να είμαι ακόμα πιο συνεπής στα επόμενα»