Ένα υπέροχο live ζήσαμε απο τους Εκείνος κι Εκείνος στο Skyland στην Λάρισα!



Γράφει:Mαριλίζα Παπάζογλου

Μόλις μάθαμε ότι το θρυλικό συγκρότημα Εκείνος&Εκείνος θα εμφανιζόντουσαν στο Skyland  στην Λάρισα, αρπάξαμε την ευκαιρία να τους δούμε από κοντά.

Όσοι βρεθήκαμε εκεί  το βράδυ του Σαββάτου ζήσαμε κάτι μοναδικό. Αυτό το live μας έκανε να ΄΄πάθουμε αγάπη΄΄ και να ταξιδέψουμε με τους Εκείνος&Εκείνος  μουσικά. Μαζί τους επί σκηνής ο Δημήτρης Αιγινίτης με εξαιρετικές ερμηνείες και ιδιαίτερο στυλ, μας εντυπωσίασε. Ο Βαγγέλης Καραπέτρος στο μπάσο, βιολί και φωνητικά και ο Μάνος Παναγιώταρης στα τύμπανα. Γίναμε όλοι μια παρέα.

Ένα συγκρότημα που έχει γράψει την δική του ιστορία! Τη δεκαετία του '90 τριγυρνούσες μέσα στα <<Χειμωνιάτικα τα Μπαρ>> για να πεις <<Λόγια  κομμάτια>>  και να νιώσεις το <<Πάθος>>. Τραγούδια που όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει και αφιερώσει ,συνοψίζοντας έτσι 33 χρόνια δημιουργίας σε ένα άρτιο από κάθε άποψη πρόγραμμα .Ακούσαμε και την καινούρια τους επιτυχία με τίτλο ΄΄Την πάτησα΄΄! Ένα τραγούδι που αγαπήσαμε από την πρώτη στιγμή!

Την βραδιά άνοιξαν το  τοπικό και νεοσύστατο συγκρότημα ''Μέρες Μάρτη Νύχτες Σεπτέμβρη '' που είμαστε σίγουροι ότι θα απασχολήσουν θετικά το μουσικό κοινό. Στην συνέχεια ανέβηκαν στην σκηνή οι αγαπημένοι μας ΄΄ Εναλλάξ΄΄ που χρόνια τώρα έχουν την δική τους μουσική πορεία με τον τραγουδιστή τους, Λευτέρη Βουλγαράκη που στάθηκε η αφορμή να έρθει το συγκρότημα Έκεινος&Εκείνος  στην Λάρισα.

Εν κατακλείδι,  χθες απολαύσαμε  ένα υπέροχο live απ΄όλες τις απόψεις. Ευχαριστούμε για την όμορφη βραδιά!

Δείτε τα photo story του Μέλυδρον