Το τραγούδι της εβδομάδας από το Μέλυδρον, ΄΄QUE VENDRA΄΄ΖΑΖ!

 



Γράφει : Παπάζογλου Μαριλίζα

Μια ωδή στην ανεμελιά και το συναίσθημα. Μια κραυγή ομορφιάς απέναντι σε ό, τι είναι σκοτεινό και απαισιόδοξο. Με ήχους, χρώματα και αρώματα της Ισπανίας και της Γαλλίας,Η Zaz μας ταξιδεύει και μας βάζει πάντα στον ρυθμό της! Είναι ένα τραγούδι που μπορώ να το ακούω από το πρωί ως το βράδυ! Ένα τραγούδι που σου ανεβάζει την διάθεση !

Μουσική / Στίχοι: David Esposito, Laurent Lamarca, Luis Frochoso

Εταιρεία: Warner Music France   

Κυκλοφορία: 16 Νοεμβρίου 2018


Η Zaz (Isabelle Geffroy) έγινε κομμάτι της ζωής μας με το Je veux (2010) και από τότε η ιδιαίτερη φωνή της έχει ταξιδέψει σε όλη την Ευρώπη, τη Νότια Αμερική, την Ιαπωνία και τον Καναδά.Με στίχους στα Γαλλικά και τα Ισπανικά, το τραγούδι μας προτρέπει να προχωράμε στη ζωή χωρίς να μετανιώνουμε γι αυτά που δεν αλλάζουν.Σύμφωνα με την Zaz: "είναι η απόρροια των τελευταίων 8 χρόνων που πέρασα περιοδεύοντας τον κόσμο και όλων των μαθημάτων ζωής που πήρα".Ο Quincy Jones έχει πει για εκείνη ότι “έχει πραγματική χροιά blues η φωνή της, τόσο που θα ορκιζόταν κανείς ότι προέρχεται από ghetto” και ο Charles Aznavour “ό,τι και να τραγουδήσει, μιλάει απευθείας στην ψυχή σου”

Η Zaz μας περιγράφει το album, που ηχογραφήθηκε στο Παρίσι, τις Βρυξέλλες και το Μόντρεαλ, «ως την έκφραση όλων των ανθρώπων και των ειδών μουσικής που γνώρισα από κοντά στην διάρκεια των περιοδειών μου. Το να αποδεχόμαστε όλες τις πλευρές μας, με όλα τα παράδοξα τους, είναι ο μόνος τρόπος που έχουμε για να γεφυρώνουμε τις εσωτερικές μας αντιθέσεις»