Το συγκρότημα «Εκείνος Κι Εκείνος» στο Μέλυδρον για την ιστορία του τραγουδιού «Την πάτησα»!

 



Συνέντευξη: Παπάζογλου Μαριλίζα

Η έμπνευση της στιγμής κρύβει πραγματικά περιστατικά που πέρασαν στους στίχους και έτσι αποκτούν τα τραγούδια την δική τους ιστορία! Η μουσική είναι κάτι μαγικό. Ως εξερευνήτρια της μουσικής θέλησα να τηλεφωνήσω τον αγαπημένο κύριο Κώστα Λογοθετίδη από το θρυλικό συγκρότημα Εκείνος Κι Εκείνος και να ρωτήσω για το υπέροχο τραγούδι που με κέρδισε από το πρώτο άκουσμα με τίτλο «Την πάτησα»! Ένα τραγούδι ανάσα για την μουσική που κυκλοφόρησε το 2022! Όποιος έχει ερωτευθεί πραγματικά μια φορά στη ζωή του μπορεί να καταλάβει. Με καθημερινές λέξεις μας μεταφέρει όλα τα συναισθήματα του έρωτα. 



Τους στίχους και τη μουσική υπογράφει ο Κώστας Λογοθετίδης
. Ένα εκπληκτικό τραγούδι ρομαντικό από δύο εξαιρετικούς καλλιτέχνες που με τα τραγούδια τους και την μελωδία τους μας απογειώνουν!

Σας ευχαριστώ πολύ για την συνέντευξη που μας παραχωρείτε. Κυκλοφορήσατε το τραγούδι «Την πάτησα». Πώς εμπνευστήκατε αυτό το κομμάτι;

Το τραγούδι αυτό δημιουργήθηκε, εμπνευσμένος από κάποιους φίλους μου, ώριμους, φωτεινούς παντογνώστες που οι ζωές τους θεωρούσαν ότι ήταν μια χαρά μέχρι που συνάντησαν έναν «άγγελο»  στην ζωή τους και κατάλαβαν ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο στην ζωή!

Πολλοί άνθρωποι είχαν την υπέροχη εμπειρία να σηκώσουν το βλέμμα τους και να αντικρίσουν μπροστά τους, όταν δεν το περίμεναν, ένα άτομο για το οποίο ένιωσαν μια έντονη έλξη, και το ερωτεύτηκαν επιτόπου, με την πρώτη ματιά. Αυτό το τραγούδι μιλάει για έναν τέτοιον έρωτα;

Η αλήθεια είναι ότι είναι ένα ερωτικό τραγούδι. Η ζωή είναι ανατρεπτική! Εκεί που νομίζεις ότι είσαι μια χαρά τελικά καταλαβαίνεις ότι έρχονται τα πάνω κάτω με τον έρωτα. Αυτό άλλωστε είναι και η μαγεία της ζωής!

Τι νιώθετε για αυτό το τραγούδι;

Η μουσική είναι ανεβαστική, ο ρυθμός ευχάριστος. Είναι ένα τραγούδι που δημιουργεί καλοκαιρινές εικόνες! Είναι το τραγούδι που μπορείς να το ακούς σε ένα beach bar πίνοντας ένα Mojito και να θέλεις να ζήσεις καινούριες εμπειρίες στην ζωή σου.

Που θέλετε να το αφιερώσετε;

Στους σίγουρους για τα πάντα!



ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ: Στίχοι - Μουσική: Κώστας Λογοθετίδης 

Ενορχήστρωση: Βαγγέλης Κρίθαρης

 Έπαιξαν οι μουσικοί: Βαγγέλης Κρίθαρης: Προγραμματισμός - Κιθάρες - Πλήκτρα Κώστας Λογοθετίδης: Πλήκτρα Νίκος Καλλίνης: Φωνή Ερμής Βογιατζής - Βαγγέλης Κρίθαρης (Real Sound Studio): Ηχογράφηση - Μίξη - Mastering Τρύφων Αγαπίου 

[ΣΤΙΧΟΙ]

Την Πάτησα 

Στην άμμο είχα χτίσει τα παλάτια μου 

Και ξόδευα τις μέρες και τα βράδια μου 

Σε πράγματα ασήμαντα κι εφήμερα 

Ήταν η ζωή μου μια χίμαιρα 

Σαν πλοίο ακυβέρνητο στα κύματα 

Με πήγαιναν του έρωτα τα βήματα 

Μου λέγαν θα χαθείς και χαμογέλαγα 

Λιμνούλες μου φαινόντουσαν τα πέλαγα

Κι εκεί που πίστευα πως όλα τα’χω δει 

Μπροστά μου φανερώθηκες σαν Άγγελος εσύ

Την πάτησα, τρελάθηκα 

Μαζί σου χάθηκα 

Θυμάμαι πάντα μ´έσπρωχνα στα όρια 

Κι αν στένευαν πολύ τα περιθώρια 

Πατούσα απλά το γκάζι και προσπέρναγα

Γινόμουνα καπνός και πέταγα