Το τραγούδι της εβδομάδας απο το Μέλυδρον, ''Τερατάκι'' remake 2024 της Μαρίας Γιαννίκου!
Γράφει: Μαριλίζα Παπάζογλου
Αναπολώ συχνά ''μουσικά''  περασμένες δεκαετίες και αυτή την εβδομάδα θα σταθώ στην δεκαετία των 90s!Η δεκαετία του 90 έχει πολλούς λάτρεις γιατί είναι η τελευταία αθώα και ρομαντική δεκαετία, λίγο πριν την εκτόξευση της τεχνολογίας, τόσο κοντά και μακριά ταυτόχρονα. Σε αυτή την εποχή εμφανίστηκε και το pop τραγούδι που  το άκουγες στη διαπασών ''Είσαι τερατάκι΄΄!

Μετά απο 30 και χρόνια  η Μαρία Γιαννίκου παρουσιάζει το "ΤΕΡΑΤΑΚΙ, REMAKE 2024", το αγαπημένο τραγούδι των 90s σε νέα έκδοση!Μια ευχάριστη μουσική έκπληξη μας επεφύλασσε το τέλος του 2023!Ένα από τα πλέον αγαπημένα τραγούδια των 90s που κέρδισε μικρούς και μεγάλους με τον έξυπνο στίχο του επανέρχεται δυναμικά σε μια πολύ όμορφη παραγωγή!

Η Μαρία Γιαννίκου, το αυθεντικό 'Τερατάκι' μας παρουσιάζει μια νέα έκδοση του ομώνυμου τραγουδιού που έκανε την πρώτη του εμφάνιση από το συγκρότημα "Αδάμ και Μαρία" όπου αποτελούνταν από την ίδια και τον αδερφό της !

Καλλιτεχνική φύση από μικρή ηλικία, η Μαρία το Τερατάκι γράφει στίχους και μουσική και έχει την δική της πορεία στο καλλιτεχνικό στερέωμα με δισκογραφικές επιτυχίες σε σόλο καριέρα όπως και με συγκροτήματα.

Το "Τερατάκι Remake 2024" είναι πλέον διαθέσιμο μέσα από την νέα μεγάλη δύναμη στο χώρο την Real Music Greece στο επίσημο κανάλι της εταιρίας στο Youtube, στα μεγαλύτερα ψηφιακά καταστήματα του πλανήτη και  σε διάσημα Social Media όπως το το tiktok όπου σημειώνει ιδιαίτερη επιτυχία!

Απολαύστε το!