Το νέο τραγούδι της υπέροχης Μικαέλλα Παπαχρυσάνθου «Παράθυρο στη νύχτα» !


 «Νύχτα γιομάτη θαύματα, νύχτα σπαρμένη μάγια» θα γράψει κάποτε ο Εθνικός μας ποιητής Διονύσιος Σολωμός. Κι όντως η νύχτα δίνει ελπίδα, απαντήσεις, αλήθεια μα και λύτρωση σε κάποιους ανθρώπους μετά το βασανιστικό σούρουπο.

Την ελπίδα, τις απαντήσεις, την αλήθεια και τη λύτρωση έρχονται να φωτίσουν οι στίχοι της Ειρήνης Παγκάλου η οποία «άνοιξε το παράθυρο στης νύχτας την αλήθεια».

Το συγκεκριμένο τραγούδι διέπεται από αισιοδοξία κι αυτό αποπνέεται όσο από τη μελωδία όσο κι από την ερμηνεία.

Με το «Παράθυρο στη νύχτα» ολοκληρώνεται η ενότητα των 4 τραγουδιών του νέου digital ep της Μικαέλλας Παπαχρυσάνθου, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει ως ενιαία ψηφιακά συντόμως. Η ίδια αναφέρει χαρακτηριστικά:

Τον Ιούνιο του 2023 επέλεξα να αρχίσω τη σταδιακή παρουσίαση του δεύτερου μου digital ep του οποίου η παρουσίαση κλείνει με το τέταρτο τραγούδι της ενότητας και φέρει τον τίτλο «Παράθυρο στη νύχτα» (8 Ιανουαρίου 2024). Το 2017 συναντήσαμε το πρώτο digital ep «Ανατολές»σε στίχους / μουσική της Ανδριανής Ζαγγανά και το 2018 το digital single «Πεταλούδα» σε στίχους Ειρήνης Παγκάλου και μουσική δική μου. Το 2018 καταπιάστηκα και με το «Παράθυρο στη νύχτα» το οποίο σας παραδίδω το 2024.

Και εις άλλα με υγεία!

Καλή ακρόασηΜικαέλλα Παπαχρυσάνθου