Το τραγούδι της εβδομάδας από το Μέλυδρον, ΄΄Δεν ακούω πια τραγούδια΄΄του Γιώργου Δημητριάδη!



Γράφει :Mαριλίζα Παπάζογλου

Μου αρέσει να συνδέω τα τραγούδια με τους ανθρώπους. Κάθε νότα, κάθε ήχος γίνεται εικόνα. Γίνεται πρόσωπο, μορφή, ρυτίδα, χαμόγελο, δάκρυ. Η μουσική ένα  τραγούδι που θυμίζει όνειρο. Που σου ψιθυρίζει όσα νιώθεις, σκέφτεσαι, είσαι, όσα έζησες μοιράστηκες, όσα σε συνδέουν με τον κόσμο γύρω σου κι εντός σου. Με όλα αυτά τα συναισθήματα ,το τραγούδι της εβδομάδας για το melydron  είναι το  δεύτερο single από το πρόσφατο digital άλμπουμ του αγαπημένου μας Γιώργου Δημητριάδη «Οδός Ριανκούρ» με τίτλο «Δεν ακούω πια τραγούδια»!

Ένα εξαιρετικό ρυθμικό τραγούδι  από έναν μεγάλο πρωταγωνιστή της εγχώριας pop rock σκηνής που πραγματικά μιλάει στην καρδιά μας! Ένα ερωτικό, ρυθμικό τραγούδι που κερδίζει τις εντυπώσεις από το πρώτο κι όλας άκουσμα: «Δεν ακούω πια τραγούδια που αγαπούσες μια φορά  θυμίζουν τις μέρες που δεν θα 'ρθουνε ξανά»! Την μουσική υπογράφει ο Γιώργος Δημητριάδης  και τον στίχο ο αείμνηστος  Σταμάτης Πανταζόπουλος , που έφυγε από την ζωή ,το καλοκαίρι του 2022. Δύο υπέροχοι  δημιουργοί που συνεργάστηκαν  για πολλά χρόνια!

Βαγγέλης Καλαμάρας - τύμπανα, κρουστά

Γιώργος Δημητριάδης - ακουστική κιθάρα, φωνητικά

Κώστας Μπουντούρης - ακουστική κιθάρα, ηλεκτρική κιθάρα, κλασσική κιθάρα, ηλεκτρικό μπάσο, πιάνο, πλήκτρα, φωνητικά

Ηχογραφήσεις - Κώστας Μπουντούρης (CBee Studio), Γιώργος Ασπιώτης (Studio Aspiotis)

Καλλιτεχνική επιμέλεια παραγωγής, ενορχήστρωση, μίξη, mastering - Κώστας Μπουντούρης

Διεύθυνση παραγωγής - Γιώργος Δημητριάδης

Δημιουργία lyric video clip - Γιώργος Δημητριάδης


Λίγα λόγια για το άλμπουμ:

Η «Οδός Ριανκούρ» είναι ένα album κατάθεση ψυχής, μία αλληλουχία ήχων και εικόνων που υμνούν τη ζωή σε όλες τις εκφάνσεις της, χωρίς να κρύβουν την σκληρή πλευρά της αλλά ιεραρχώντας τα σημαντικά που την κάνουν μοναδική. Λυρισμός και ρυθμός εναλλάσσονται αρμονικά και συγκροτούν ένα σύνολο τραγουδιών που ξεχωρίζει για τον δυναμισμό και την ευαισθησία του.

Απολαύστε το!!

Ακούστε τα τραγούδια του album στις ψηφιακές πλατφόρμες:
Youtube
Spotify
iTunes/Apple
Deezer