Τελετή Απονομής Βραβείων «Maria Callas Monaco Gala & Awards»

Η Derma-Act αναδείχθηκε ως η κορυφαία Δερματολογική κλινική της Θεσσαλονίκης, αποσπώντας το πρώτο βραβείο στην επετειακή εκδήλωση «Maria Callas Monaco Gala & Awards» που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του πριγκιπάτου του Μονακό, το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 ετών από τη γέννηση της μεγαλύτερης ντίβας της Όπερας, Μαρία Κάλλας.

Το βραβείο παρέλαβε ο ιδρυτής της κλινικής, Dr. Κωνσταντίνος Παγίδας. Η απονομή έγινε από τον Σταύρο Καλαφάτη, Γενικό Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.
Η σημαντική αυτή διάκριση αποτελεί αναγνώριση της αφοσίωσης και του επαγγελματισμού που επιδεικνύει η ομάδα της Derma-Act στην παροχή υψηλών υπηρεσιών τόσο στον τομέα της κλινικής Δερματολογίας όσο και στον τομέα της Αισθητικής Ιατρικής. Παράλληλα αντικατοπτρίζει την εμπιστοσύνη που έχουν επιδείξει οι ασθενείς στην κλινική για την προηγμένη τεχνολογία της και την εξειδικευμένη φροντίδα που παρέχει.

Η Derma-Act προσφέρει ένα νέο καινοτόμο concept στον χώρο της Αισθητικής Δερματολογίας και της καθαρής επιδερμίδας με ολοκληρωμένες θεραπείες 360 μοιρών χρησιμοποιώντας όλα τα  κλασσικά μήκη laser που υπάρχουν, προσφέροντας λύσεις σε κάθε πρόβλημα, ενώ η συνδυαστική χρήση με ενέσιμες θεραπείες συμβάλλει στην άμεση επίτευξη αποτελεσμάτων και στην υγιή εμφάνιση του δέρματος.

Η τεχνολογία συναντά τη γνώση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Μητροπόλεως 37. (Δευτέρα- Κυριακή: 10:00 – 21:00, τηλ.: 231 600 1212)
 
Η παραπάνω αναγνώριση ανταμείβει τις προσπάθειες της Derma-Act και δημιουργεί υψηλές προσδοκίες για περαιτέρω εξέλιξη της ήδη εξαιρετικής ποιότητας των υπηρεσιών της. Το βραβείο έλαβε ο Dr. Κωνσταντίνος Παγίδας, Δερματολόγος και Ιδιοκτήτης της Derma-Act ο οποίος μεταξύ των άλλων δήλωσε:

«Πρόκειται για μια ιδιαίτερη στιγμή για εμένα προσωπικά αλλά και για την ομάδα μας στην "Derma-Act". Μια βράβευση σαν αυτή από έναν θεσμό με διεθνές κύρος όπως είναι ο “Maria Callas Monaco Gala & Awards” είναι ένα πολύτιμο εφόδιο, που μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε να γινόμαστε καθημερινά ολοένα και καλύτεροι προσφέροντας αποτελεσματικές θεραπείες και μοναδικές υπηρεσίες»

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον εκπρόσωπο της Derma-Act (κ. Ελίνα Αμπατζή) στο 6948545114  ή μέσω email στο e.abatzi@derma-act.gr
 
Η Δερματολογική κλινική  Derma-Act βραβεύεται ως κορυφαία κλινική της Θεσσαλονίκης στην επετειακή εκδήλωση «Maria Callas Monaco Gala & Awards» που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του πριγκιπάτου του Μονακό.