Οι Ταξιδιώτες Ψυχής διασκευάζουν το θρυλικό «Θηλυκέ μου κουρσάρε»!

 


«Θηλυκέ μου κουρσάρε» ένα θρυλικό τραγούδι του Γιάννη Βασιλείου που σημείωσε τεράστια επιτυχία στις αρχές του 90, σε μία πολύ ενδιαφέρουσα διασκευή από τους Ταξιδιώτες Ψυχής κυκλοφορεί από την Real Music Greece.

Οι στίχοι είναι της Ράνιας Μιχελή και η μουσική του Γιάννη Βασιλείου.

Μία ενδιαφέρουσα προσέγγιση που φέρνει το «Θηλυκέ μου κουρσάρε» στο σήμερα, ερμηνευμένο με τον ξεχωριστό τρόπο από το αγαπημένο group τους Ταξιδιώτες Ψυχής.

Μάλιστα το τραγούδι παίζει δυνατά σε επιλεγμένα ραδιόφωνα σε Ελλάδα και Κύπρο.

Οι Ταξιδιώτες Ψυχής δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι του 1998 από τον Παντελή Μακρή και τον Γιάννη Αμπατζόγλου, όταν και οι δύο ήταν έφηβοι. Στην οικογένεια των Ταξιδιωτών Ψυχής συμμετείχαν πολλοί και αξιόλογοι καλλιτέχνες όλα αυτά τα χρόνια.

Από την αρχή ξεκίνησαν να γράφουν τα δικά τους τραγούδια και έκαναν τα πρώτα τους Live στην Αλεξανδρούπολη και τις γύρω περιοχές. Αρκετά χρόνια αργότερα το 2008 κυκλοφόρησαν το Album “Δεν θέλει λόγο η καρδιά ν’ αγαπά”, με το ομώνυμο τραγούδι – ντουέτο με τη Μάρω Λύτρα.

Με επιρροές από την ελληνική και ξένη Pop Rock σκηνή συνέχισαν να γράφουν τραγούδια μέχρι σήμερα και πραγματοποίησαν αρκετές Live εμφανίσεις σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Το χειμώνα του 2020 ξεκίνησαν τη συνεργασία τους με την Real Music Greece με την κυκλοφορία του Χριστουγεννιάτικου τραγουδιού “Είναι Χριστούγεννα” ενώ επανήλθαν με καινούρια τραγούδια με τίτλο “Όπως νιώθω εγώ”, το “Ίδιο λάθος” και το “Πόσο σε θέλω” που έγινε ραδιοφωνική επιτυχία και πριν λίγους μήνες το τραγούδι ‘’Τον έλεγχο χάνω’’

Βρείτε το «Θηλυκέ μου κουρσάρε» σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και στο επίσημο κανάλι της Real Music Greece στο Youtube.