Γιώργος Κατσαρός – Κώστας Χατζής: Δύο μύθοι συναντιούνται στην Οδό Λυσίου

 


Από το Σάββατο 21 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο 

Δύο εμβληματικοί καλλιτέχνες που η μουσική συνάντηση αποτελεί το καλλιτεχνικό γεγονός της χρονιάς.

Ο Γιώργος Κατσαρός και ο Κώστας Χατζής, δύο τεράστια κεφάλαια της μουσικής μας ιστορίας επιστρέφουν στην ιστορική γειτονιά της Πλάκας από όπου ξεκίνησαν τις λαμπρές τους καριέρες, από το Σάββατο 21 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο.


Στην επιβλητική σκιά της Ακρόπολης, στην Οδό Λυσίου, δύο μουσικοί γαλαξίες θα ενωθούν φέτος το χειμώνα για να μας παρασύρουν σε ένα ταξίδι στα χρόνια της αθωότητας και των ατμοσφαιρικών μπουάτ.   

Πρόκειται για μια συνάντηση που εδώ και χρόνια και οι δύο επιθυμούσαν και το κοινό ήλπιζε. Άλλωστε τους δύο άντρες συνδέει μια δυνατή φιλία που οικοδομήθηκε πάνω στην αμοιβαία εκτίμηση που έχει ο ένας για τον άλλο, για το έργο αλλά και την προσωπικότητά του.

Οι δημιουργικές πρόβες έχουν ξεκινήσει και η αλήθεια είναι ότι η επιλογή των τραγουδιών που θα ακουστούν δεν είναι εύκολη: «Κάθε λιμάνι και καημός», «Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει», «Πάμε για ύπνο Κατερίνα», «Σπουδαίοι άνθρωποι αλλά», «Άσπρα θα φορέσω», «Απ’ τ’ αεροπλάνο», «Αυγερινός», « Αν σ’ αρνηθώ αγάπη μου», «Κυρά Γιώργαινα» …και τόσες ακόμα κορυφαίες επιτυχίες θα δημιουργήσουν ένα πρόγραμμα που θα θέλουμε να απολαύσουμε ξανά και ξανά.


Επιπλέον, οι δύο καλλιτέχνες επιλέγουν αγαπημένα τους τραγούδια από το ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο που θα μας εκπλήξουν.

Ως γνήσιοι gentlemen και με τη γενναιοδωρία των σπουδαίων θα μοιραστούν την σκηνή της Οδού Λυσίου με δύο εξαιρετικές φωνές: την Χριστίνα Ράλλη και τη Δανιέλα Χατζή. 

Αυτό το χειμώνα η Πλάκα επανέρχεται στο επίκεντρο της καλής νυχτερινής Αθήνας και ξαναζεί τις παλιές καλές μουσικές βραδιές….