Ο Πάνος Κιάμος αυτό το καλοκαίρι μας δίνει ραντεβού στο «Club 22»! Μαζί του η Κατερίνα Λιόλιου Special quest o Tonis Sfinos

 


Ο Πάνος Κιάμος, ένας από τους σπουδαιότερους και πιο δημοφιλείς ερμηνευτές της γενιάς του, έρχεται για να δώσει ρυθμό στις καλοκαιρινές μας βραδιές στο πλήρως ανακαινισμένο «Club 22»!

Με διαχρονικές επιτυχίες από την πολυετή καριέρα του αλλά και ένα δυνατό μουσικό πρόγραμμα υψηλών απαιτήσεων, ο καταξιωμένος Πάνος Κιάμος θα ξεσηκώσει το κοινό του όπως μόνο αυτός ξέρει να κάνει.


Μαζί του η ξεχωριστή ερμηνεύτρια Κατερίνα Λιόλιου, μία από τις πλέον επιτυχημένες τραγουδίστριες της νεότερης γενιάς. Με την λαϊκή της χροιά και την μοναδική της ενέργεια επί σκηνής, είναι σίγουρο ότι θα μας παρασύρει.

Special guest ο μοναδικός performer Tonis Sfinos. Ο εκρηκτικός showman με το ιδιαίτερο στυλ και το φαντασμαγορικό του πρόγραμμα έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια.


Ο λαμπερός Βαγγέλης Κακουριώτης θα δώσει το δικό του στίγμα on stage με την ερμηνεία και τη σκηνική του παρουσία.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν οι Κianna, Γιάννης Τεργιάκης και Θάνος Λάμπρου.

Στα decks o dj Pitsi.

Από την Παρασκευή 28 Απριλίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «Club 22», με πρωταγωνιστή τον Πάνο Κιάμο!

Την πρώτη εβδομάδα, ανοιχτά και την Κυριακή 30 Απριλίου.

Μη λείψει κανείς!