Οι ''ENORASIS'' στο AEL RADIO 104,8 την Πέμπτη 30 Mαρτίου!

  


Ο ραδιοφωνικός σταθμός ΑΕΛ RΑDIO 104,8 και η Μαριλίζα Παπάζογλου έχουν την τιμή να φιλοξενήσουν στην εκπομπή ΄΄Μέλυδρον΄΄ την Πέμπτη 30/3  21:00 τους ''ENORASIS ''!

Οι ENORASIS, ένα pop πενταμελές συγκρότημα, που ξεχωρίζει για την πολυφωνία, τις εκρηκτικές τους εμφανίσεις, την ενέργεια τους πάνω στη σκηνή, καθώς και για την διαδραστικότητά τους με το κοινό.

Διαδικτυακά: www.aelradio.gr



 Το 2020 οι ENORASIS μας συστήθηκαν δισκογραφικά με το πρώτο τους single που
έχει τίτλο «Δεν Αντέχω», όπου την μουσική και τους στίχους υπογράφουν οι ίδιοι, κερδίζοντας θετικές κριτικές και airplay σε πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς σε όλη την χώρα! Μετά από μια δυνατή σεζόν με Sold Out εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα καθώς και σε δημοφιλή Bar - Club της Αθήνας, επιστρέφουν δισκογραφικά τον Μάρτιο του 2021 με το δεύτερο τους Single που έχει τίτλο «Αδιόρθωτη Καρδιά» που κυκλοφόρησε από την Plus Rec / Panik Records. 
 Τον Φεβρουάριο του 2022 παρουσιάζουν το τρίτο τους single που έχει τίτλο «Μια Ζωή», επιβεβαιώνοντας τους χαρακτηρισμούς που τους ακολουθούν ως ένα από τα καλύτερα και πιο υποσχόμενα group της Ελλάδος! Με το «Μια Ζωή» στις αποσκευές τους πραγματοποίησαν ένα πολυάριθμο πρόγραμμα ζωντανών εμφανίσεων σε όλη την χώρα, αφήνοντας πάντα τις καλύτερες εντυπώσεις με τον ήχο τους. Όλα τα παραπάνω δεν έχουν μείνει απαρατήρητα και από τον τηλεοπτικό φακό, όπου παρουσίασαν ζωντανά την μουσική τους στις εκπομπές: Pop Up με την Ηλιάννα Παπαγεωργίου στον Alpha Tv, στο “Ποιος είναι Πρωινιάτικα” με την Μπέττυ Μαγγίρα στο Open Tv, καθώς και στην μουσική εκπομπή του Γιώργου Θεοφάνους “Ένα Τραγούδι Ακόμα”. 
 Τον Νοέμβριο του 2022 επέστρεψαν δισκογραφικά με νέο τους Single «Η Αλήθεια Μου», που σίγουρα θα ακουστεί δυνατά, ενώ έχουν ξεκινήσει τις χειμερινές ζωντανές τους εμφανίσεις κάθε Πέμπτη στο BELUGA, στο Hot Spot του Πειραιά! Παράλληλα, αυτή την περίοδο οι ENORASIS εμφανίζονται κάθε Σάββατο και Κυριακή στο «Mezzo Athens Party Stage», δίπλα στον Ηλία Βρεττό και την Demy.
 Αναμένεται συναρπαστικός ο φετινός χειμώνας για τους ENORASIS με πολλές
εμφανίσεις και με ένα νέο playlist στα live τους που έχει σαν απώτερο στόχο την
αληθινή διασκέδαση!

ΕNORASIS Line Up:
Γιώργος Ελευθεράκης (Φωνή)
Ευγένιος Ζαρκάδας (Κιθάρα - Φωνητικά)
Σωτήρης Στεφάνου (Τύμπανα - Φωνητικά)
Χρίστος Πυρρής (Μπάσο)
Κώστας Αλούπης (Πλήκτρα)

 

ENORASIS