Οι μοναδικοί ''ΜΠΛΕ'' στο Skyland στην Λάρισα στις 10/03/2023!

 


Οι ΜΠΛΕ για μία και μοναδική εμφάνιση στο Skyland Live Music Venue που βρίσκεται Φαρσάλων 24 στην Λάρισα στις 10/03/2023! 

 Το συγκρότημα των Μπλε δεν χρειάζεται συστάσεις! Διαχρονικά τραγούδια, ιδιαίτερος ήχος, με την απόλυτη frontwoman Τζώρτζια να μας συνεπαίρνει με τη φωνή, την ερμηνεία της και τη δυναμική σκηνική της παρουσία σε κάθε συναυλία!

Mε επτά albums και ένα διπλό best off στο ενεργητικό τους, έχουν καθιερωθεί ως ένα από τα μακροβιότερα και πιο αγαπημένα συγκροτήματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Ακούστε live αγαπημένα τραγούδια μεταξύ των οποίων τα “Φοβάμαι”, “Νιώθω Ενοχές”, “Πιάνω Φωτιά”, “Τον Ίδιο Τον Θεό”, “Δεν Θέλω”, “Μια Φορά κι Έναν Καιρό”, “Κόκκινο Φιλί”, “Εσύ Δεν Ζεις Πουθενά”... και πολλά ακόμη με έναν διαφορετικό τρόπο απ’ αυτόν που έχετε συνηθίσει.

Επίσης θα ακουστούν: η πρόσφατη επιτυχία τους «Σ’ αγάπησα κρυφά» https://www.youtube.com/watch?v=r6dAenmCYts    αλλά συνάμα και το τελευταίο εξαιρετικό single με τίτλο "Ούτε μαζί, ούτε μακριά"  https://www.youtube.com/watch?v=TT1V1Nll7zc (στο οποίο συμμετέχει ο Georges Perin),  σε μουσική και επιμέλεια παραγωγής του ιδρυτή των ΜΠΛΕ, Γιώργου Παπαποστόλου και σε στίχους, όπως πάντα, του Γιώργου Παρώδη (ένα τραγούδι που μιλάει για τον έρωτα, τη φιλία, την αγάπη και τις τόσο όμορφες αλλά συχνά υπερβολικά δύσκολες και περίπλοκες ανθρώπινες σχέσεις).

Ο ήχος αλλάζει και η Τζώρτζια μαζί με τον Γιώργο Παπαποστόλου, συνθέτη και ιδρυτή του συγκροτήματος στο σαξόφωνο, και τον Πάνο Παπάζογλου στην κιθάρα, παρουσιάζουν ένα πιο εσωτερικό, ξεχωριστό unplugged live.Την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023 οι ΜΠΛΕ Unplugged στο Skyland Live Music Venue.

Μην το χάσετε!


Πληροφορίες:

ΜΠΛΕ

Skyland Live Music Venue

Διεύθυνση: Φαρσάλων 24, Λάρισα

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

Ώρα έναρξης: 22:00

Τιμή εισιτηρίου: 15€

Σημεία Φυσικής Προπώλησης:

Snuff (Παπασταύρου 4, Λάρισα)
Underground Tales Records (Πανός 12Α, 1ος όροφος, Λάρισα)

Ηλεκτρονική προπώληση: http://www.viva.gr/tickets/music/mple-unplugged/

Τηλέφωνο: 6943462763

 

Οργάνωση Παραγωγής: 360o Entertainment    

Media & Communication360o Entertainment    Θωμαΐς Πλατυπόδη 210 6435567 / 6972604390