Ο Θανάσης Βασιλόπουλος διασκευάζει το «Nocturne» των Seret Gerden!

 


Ο Θανάσης Βασιλόπουλος, ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες μουσικούς, βιρτουόζος των πνευστών, από τους πιο σημαντικούς στα Βαλκάνια, παρουσιάζει μία αξιοσημείωτη διασκευή στο θρυλικό τραγούδι «Nocturne» των Secret Garden.

Ο μοναδικός Θανάσης Βασιλόπουλος μας ταξιδεύει για μία ακόμη φορά με το κλαρίνο του, δίνοντας μια νέα πνοή στο θρυλικό τραγούδι των Secret Garden, το οποίο κέρδισε τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το 1995 και έκτοτε έχει μείνει χαραγμένο στις καρδιές όλων των μουσικόφιλων.

Από το πρώτο άκουσμα, η διασκευή του «Nocturne» ακούγεται σύγχρονη και διατηρεί την ταυτότητα και την υπογραφή του Θανάση Βασιλόπουλου χωρίς να χάνεται η μαγεία του πρωτότυπου τραγουδιού.

Το τελικό αποτέλεσμα του «Nocturne» ακούγεται πλέον κλασικό σαν να υπήρχε πάντα στη δισκογραφία του Θανάση Βασιλόπουλου.

Ενώ ο Θανάσης Βασιλόπουλος συνεχίζει τις εμφανίσεις του στο «NOX» με τον Αντώνη Ρέμο και την Καίτη Γαρμπή, μας διαβεβαιώνει ότι η διασκευή του «Nocturne» είναι ένα μικρό δείγμα από αυτά που αναμένεται να ακούσουμε στη νέα αυτή χρονιά.

Ο Θανάσης Βασιλόπουλος ολοκλήρωσε το 2022 με δύο συνεργασίες με τον γνωστό παραγωγό Roni Iron στα τραγούδια «Romalen» και «Annem».