10ο ΜΟΥΣΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΙΣ 10-11-12 Φεβρουαρίου 2023 στο Skyland!
 10 anniversary music festival !

Το καθιερωμένο μουσικό φεστιβάλ που τιμάει την Ελληνική σκηνή έφτασε στην δέκατη χρονιά του και έρχεται για πρώτη φορά τριήμερο!! 10-11-12 Φεβρουαρίου 2023, Λάρισα – Skyland (Φαρσάλων 24)

 

Τιμή εισιτηρίων:

10e η κάθε μέρα + 23e του τριημέρου.

Προπώληση εισιτηρίων:

1)SNUFF - Παπασταύρου 4

2)SNUFF - Φιλελλήνων 53

3)UNDERGROYND TALES - Πανός 12

 

Παρασκευή doors open 21:00 και μετά after party στο Bootlegger.

Σάββατο doors open 19:30 και μετά after party στη Στίλβη.

Κυριακή doors open 19:30 και μετά after party στο Coyote.

 

LINE UP:

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου:

1)STRAWBERRY PILLS:

Darkwave/Electrowave duet from Athens. Προϋπήρχαν σαν project αλλά η πραγματική ίδρυση του γκρουπ ήρθε το 2019. Έχουν κυκλοφορήσει κομμάτια σε συλλογές, ep και ένα full album με τίτλο Murder to a beat από την Inner Ear. Επηρεασμένοι από σχεδόν όλα τα μουσικά κινήματα που ξεπήδησαν τη δεκαετία του '80, από naw wavw, darkwave, post/punk, μέχρι new beat και italo disco έρχονται για δεύτερη φορά στη Λάρισα!

 

2)CONVEX MODEL:

Synthwave group με βάση τη Θεσσαλονίκη. Για τους λάτρεις αυτού του ήχου, ο Νίκος Καπαντζάκης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς παραμένει δραστήριος στη σκηνή απο τις αρχές του 2000. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της ιστορικής μπάντας Human Puppets. To 2017 μαζί με την Σταυρούλα Τσιάρα δημιουργούν τους Convex Model. Κυκλοφορούν την πρώτη τους δουλειά σε κασέτα με τίτλο Interecting planes. Έχουν κυκλοφορήσει άλλα δυο άλμπουμ το Life in a glass cube το 2018 και το Quantity of motion το 2020.

Special guest Vivian Gougoulia - Dada Erotica show.

 

 

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου:

1)VOID DROID:

Heavy rock-metal band με βάση την ΑθήναΞεκίνησαν απο την Πάτρα και το 2013 κυκλοφόρησαν ένα ep τριών κομματιών. Το 2015 βγαίνει το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο Terrestial. To 2017 ανοίγουν το live των Monster Magnet. Τον Φεβρουάριο του 2020 κυκλοφορούν το Bipolar, το δεύτερο full album τους. Τον Νοέμβριο που μας πέρασε γιόρτασαν τα 10 χρόνια τους με μια τεράστια συναυλία στο Gagarin. Έρχονται μετά απο πάρα πολλά χρόνια στην Λάρισα!!

 

2)MINORFASE:

Oι Minorfase από Βόλο/Λάρισα κυκλοφόρησαν το πρώτο τους demo το 2016 και έκτοτε έχουν βγάλει 1 ep Thoughts 2017 + 2 full album. Five symptoms of spiritual awakening το 2018 και μόλις πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε η νέα τους δουλειά με τίτλο No place to rest όπου και θα μας την παρουσιάσουν!! Παίζουν heavy rock!

 

3)CHIPPER:

Heavy rock / rock n roll group από την ΘεσσαλονίκηΙδρύθηκαν το 2017. Έχουν κυκλοφορήσει ένα full album το 2020 με τίτλο Self Patron. Έχουν κάνει πάρα πολλές συναυλίες και στην Λάρισα έρχονται για τρίτη φορά!

 

4)JUMP SALTY:

Hardcore/punk group από την Θεσσαλονίκη. Νεοσύστατη μπάντα, μόλις πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησαν το πρώτο τους ep με τίτλο My life forever. Να τους τσεκάρετε οπωσδήποτε και να μην τους χάσετε!!!

 

 

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου:

1)AMKEN:

Thrash metal group απο την ΑθήναΣχηματίστηκαν το 2011. Έχουν κυκλοφορήσει ενα ep και 2 full albums, το ''theatre of the absurd'' και το Passive Aggression απο την Massacre records το οποίο απέσπασε απο ολο τον τύπο(ηλεκτρονικό και έντυπο) τρομερές κριτικές!

 

2)NIHILSM:

Black metal group από την Θεσσαλονίκη. Έχουν κυκλοφορήσει δυο δίσκους, το ''obscure noir'' (με Γαλλικό αέρα) το 2019 και το ''Cataclysme vers l'ascendance'' το 2021 όπου μπαίνουν σε ένα πιο avant-garde μονοπάτι σε σχέση με το ντεμπούτο τους. Η εξέλιξη είναι ραγδαία, στον δεύτερο δίσκο θα ακούσετε jazz στοιχεία, ambient, old scholl κιθάρες, κάνοντας το Cataclysme... ήδη έναν από τους καλύτερους Ελληνικούς black metal δίσκους έως τώρα!

 

3)SERPENT LORD:

Occult heavy metal group από την ΘεσσαλονίκηΙδρύθηκαν το 2016 και κυκλοφόρησαν την πρώτη τους δουλειά ''Towards the Damned'' το 2018. Το δεύτερο τους άλμπουμ ήρθε το 2021 από την From the vault records με τίτλο Apocrypha. Έρχονται για πρώτη φορά στη Λάρισα.

 

4)STORMBRINGER:

Οι Stormbringer δημιουργήθηκαν το 2006 στον Βόλο. Το 2009 κυκλοφόρησε μέσω της EAT METAL records το ντεμπούτο album τους με τίτλο “ Among the flames of war ” που κινείται σε 80’s heavy metal ύφος. Στη συνέχεια αλλάζοντας μουσική κατεύθυνση σε heavy/power/progressive metal, κυκλοφόρησαν το 2013 το EP “Further Beyond”. Έχουν μοιραστεί τη σκηνή με μπάντες όπως Ross the Boss, Titan Force, Sκyclad, Artillery, Wotan κ.α. Τα μέλη της μπάντας είναι: Tryfonas – vocals, Jim – rhythm & lead guitar, Kostas – bass guitar, Nikos - drums, Vasilis – keyboards. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη διαδικασία ηχογράφησης του νέου full-length album.