Ο Μιχάλης Παπαματθαίου στο AEL RADIO 104,8 και στην εκπομπή Μέλυδρον την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου!

 


 

Ο  ραδιοφωνικός σταθμός ΑΕΛ RΑDIO 104,8 και η Μαριλίζα Παπάζογλου έχουν την τιμή  να υποδέχονται στην εκπομπή ΄΄Μέλυδρον΄΄την Πέμπτη 26/1 στις 21:00 τον υπέροχο Μιχάλη Παπαματθαίου! 

Συντονιστείτε και διαδικτυακά στο www.aelradio.gr

    Ο  Μιχάλης Παπαματθαίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Πασχαλίτσα Καρδίτσας. Από τα 17 του χρόνια άρχισε να ασχολείται με τη μουσική και πήρε το ερέθισμα από τον αδερφό του ο οποίος έπαιζε μπουζούκι. Στη στρατιωτική του θητεία γνώρισε ανθρώπους που τους ένωσε η μουσική κι έτσι έκανε το 1991 τη πρώτη του δισκογραφική δουλειά. Το 1992 έρχεται στη Λάρισα όπου και αγαπήθηκε πάρα πολύ από το κοινό της πόλης. Οι δισκογραφικές επιτυχίες συνεχίστηκαν. Το 1994 έκανε τη δεύτερη δισκογραφική του δουλειά και μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας το 1998 έκανε τη τρίτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο ”Δε με βλέπει το σπίτι μου”.Το 2008 έκανε μια συνεργασία remix με τους Master Tempo ” Το κάπνισμα σκοτώνει”! To 2010 κυκλοφορεί την μεγάλη του επιτυχία ΄΄Σάββατο βγαίνω και γυρίζω πίσω Τρίτη΄΄ σε στίχους και μουσική Γιάννη Μαυρίδη. Το 2019 ο Βασίλης Καρράς του εμπιστεύεται το τραγούδι με τίτλο ''Τι ζητάει αυτή'' όπου σημειώνει μεγάλη επιτυχία !

Εκπροσωπεί εδώ και χρόνια επάξια το λαϊκό τραγούδι , κοσμεί τις πίστες και έχει συνεργαστεί με τον Πάνο Κιάμο, την Φανή Δρακοπούλου, τον Κώστα Καραφώτη ,τους Ζιγκ Ζαγκ και άλλους. 

Τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται με μεγάλη επιτυχία στο Caramela Live στην Λάρισα!

Από το 2016  συνεργάζεται με την δισκογραφική εταιρία Real Music Greece όπου πριν λίγους μήνες κυκλοφόρησε ένα διαφορετικό τραγούδι από αυτά που πολλά χρόνια τώρα μας έχει συνηθίσει! 

Ο γενικός τίτλος είναι «Σμύρνη» σε στίχους του Κωνσταντίνου Κυρίτση και μουσική του Βαγγέλη Καψάλη. Ενορχήστρωση ήταν ο Γιώργος Στεφανής, στην κιθάρα και τα φωνητικά ο Βαγγέλης Καψάλης.

Ένα τραγούδι που τιμά τις ρίζες και τις χαμένες πατρίδες, αφιερωμένο στην Σμύρνη, αναπολώντας όμορφες στιγμές πριν από την Μικρασιατική καταστροφή μιλώντας για μία Σμύρνη στολισμένη, γεμάτη λουλούδια και παιδιά να παίζουν και να τραγουδάνε!