Οι Spice Girls επανενώνονται (Sans Mel B) για το πάρτι των 50ων γενεθλίων της Τζέρι Χάλιγουελ!

 


«Μια φιλία για τη ζωή», έγραψε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Η φιλία δεν τελειώνει ποτέ! Τέσσερα από τα Spice Girls επανενώθηκαν το Σαββατοκύριακο για να γιορτάσουν τα καθυστερημένα 50α γενέθλια του Geri Halliwell. Ένα βίντεο που τράβηξε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, o σύζυγός της Βικτόρια Μπέκαμ, μαζί με την  Έμα Μπάντον και την  Μελ Σι  όπου βγήκαν στην πίστα  μαζί με τη Νο 1 επιτυχία τους του 1996 «Say You'll Be There».

Ενώ το συγκρότημα έκλεισε  τα 50 στις αρχές Αυγούστου, η συνάντηση των πρωτοπόρων ποπ-σταρ έτυχε να συμπέσει με την 25η επέτειο του δεύτερου άλμπουμ τους Spiceworld, το οποίο κυκλοφόρησε αρχικά στις 3 Νοεμβρίου 1997.

Πριν από το ορόσημο, το συγκρότημα κοριτσιών αποκάλυψε μια νέα έκδοση του εμβληματικού μουσικού βίντεο "Say You'll Be There" με πλάνα που δεν έχουν ξαναδεί και μια εντελώς νέα αισθητική.

Και ενώ οι Spice Girls προσπαθούν πάντα να πείσουν τηVictoria να τους ακολουθήσει σε μια περιοδεία επανένωσης, η Posh Spice απέδειξε πρόσφατα ότι η δισκογραφία του συγκροτήματος κοριτσιών παραμένει το go-to της για καραόκε με μια αυτοσχέδια εκτέλεση του "Stop"!

Πηγή:billboard.com