Το Lynx Mountain Resort είναι η τέλεια κινηματογραφική διαμονή 5 αστέρων στη Φλώρινα

 



Σε έναν μαγευτικό τόπο όπως είναι η Φλώρινα, το Lynx Mountain Resort φροντίζει η διαμονή σας να είναι αξέχαστη και να αποτελέσει παράγοντα που θα σας κάνει να επιστρέφετε στη Βόρεια Ελλάδα, όλες τις εποχές του χρόνου.

Η Φλώρινα αποτελεί μια από τις πιο γραφικές πόλεις της Ελλάδας στο πιο κινηματογραφικό spot του Ελληνικού Βορρά. Σε αυτόν τον πανέμορφο προορισμό, το The Lynx Mountain Resort συνθέτει ένα destination resort που έχει κάτι διαφορετικό να προσφέρει ανάλογα με την εποχή και που δεσπόζει στην πόλη του Θεόδωρου Αγγελόπουλου, των Τεχνών και των φυσιολατρών, της γεύσης, του οίνου και των έξι λιμνών, στους πρόποδες της Πίνδου.


Το πολυτελές θέρετρο της Φλώρινας και μοναδικό πεντάστερο resort της ευρύτερης περιοχής γίνεται ορμητήριο για αμέτρητες δραστηριότητες, αλλά και καταφύγιο φιλοξενίας και πολυτέλειας, με ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες, state of the art παροχές και ένα όραμα ευζωίας στην καρδιά της φύσης.Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο mountain resort στην καρδιά της φύσης, με φόντο τα καταπράσινα δάση και τα βουνά μιας περιοχής που, επάξια, αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς της Ελλάδος. Τα άρτια διακοσμημένα δωμάτια και οι σουίτες με πλήρεις παροχές και ύψιστα standards, οι μοναδικές γευστικές εμπειρίες στο must-visit εστιατόριο “Six lakes”, οι αυθεντικές στιγμές χαλάρωσης στο state-of-the-art spa, το εξωτερικό jacuzzi, το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο technogym και, φυσικά, η εντυπωσιακή θέα, συνθέτουν την τέλεια απόδραση.



Αστραφτερή εμπειρία διαμονής
Στο The Lynx Mountain Resort το #WokeUpLikeThis παίρνει αληθινό νόημα, με την καταπράσινη φύση της Φλώρινας και τον φρέσκο, καθαρό αέρα να ξεκινάει την κάθε σας ημέρα. Επιλέξτε την κατηγορία δωματίου που σας εξυπηρετεί από τα 38 ευρύχωρα δωμάτια και τις σουίτες, όπως το Deluxe Mountain View, το Superior City View και τα Premier Rooms – τα μεγαλύτερα δωμάτια του resort για ακόμα πιο άνετη διαμονή. Η πεντάστερη φιλοξενία απογειώνεται με τα δωμάτια The Lynx Suite και The Lynx Grand Suite, στον δεύτερο όροφο του resort για ακόμα μεγαλύτερη ιδιωτικότητα και χαλάρωση. Ένα ολόδικό σας «chalet» για μοναδικές στιγμές θαλπωρής μπροστά στα μεγάλα παράθυρα και το αναμμένο open τζάκι, μετά από μια επίσκεψη στο χιονοδρομικό κέντρο ή μία μέρα γεμάτη με δραστηριότητες στις κοντινές περιοχές.


Γαστρονομικές περιπέτειες στο Six Lakes Restaurant

Οι foodie ταξιδιώτες θα βρείτε ακριβώς εδώ τον παράδεισό σας, στο εστιατόριο που πήρε το όνομά του από τις έξι λίμνες που βρίσκονται στην περιοχή. Πλημμυρισμένο με φυσικό φως το πρωί και θέα στα φώτα της πόλης το βράδυ, το Six Lakes Restaurant αξιοποιεί τα τοπικά προϊόντα δημιουργώντας αυθεντικά ελληνικά πιάτα για το πρωινό, το μεσημεριανό γεύμα ή το δείπνο σας, πάντα με πανοραμική θέα στην πανέμορφη Φλώρινα. Ο Head Chef Δημήτρης Τσανανάς και η ταλαντούχα ομάδα του δημιουργούν σύγχρονο ελληνικό φαγητό, εμπνευσμένο από τις τοπικές παραδοσιακές συνταγές και εμπλουτισμένο με τα καλύτερα φρέσκα υλικά.


Χαλάρωση και αναζωογόνηση στο White Mist Spa

Πήρε το όνομά του από ένα ελαφρύ πέπλο ομίχλης που σκεπάζει διακριτικά τη βουνοκορφή απέναντι από το resort. Σχεδιάστηκε για να επαυξάνει την ευχαρίστηση και να χαλαρώνει νου και σώμα με βάση τις αξίες λειτουργίας του resort. Τα προϊόντα του δεν διαθέτουν χρωστικές, συντηρητικά ή parabens, είναι cruelty free και πλούσια σε φυσικά συστατικά. Προσφέρει beauty και wellness θεραπείες καθώς και υπηρεσίες ομορφιάς και γυμναστηρίου, για μία ολιστική εμπειρία χαλάρωσης με την υπογραφή του The Lynx Mountain Resort.

Info

The Lynx Mountain Resort

Λόφος Αγίου Παντελεήμωνος, Φλώρινα

23854 40900


ΠΗΓΗ: https://www.clickatlife.gr/