«Πάμε μια βόλτα» - Θοδωρής Τσάτσος Συμμετέχει η Κέλλυ Βουδούρη!

 Ο Θοδωρής Τσάτσος παρουσιάζει το τραγούδι – προπομπό του νέου του album με τίτλο «Πάμε μια βόλτα» σε μουσική του Δημήτρη Ιλεμόσογλου και στίχους δικούς του. Συμμετέχει η Κέλλυ Βουδούρη!

 

Είναι ένα τραγούδι επανεκκίνησης. Να βρούμε πάλι τις βόλτες που χάσαμε, να μοιραστούμε στιγμές δυνατές και λόγια καρδιάς με αγαπημένους ανθρώπους!  

 

Έπαιξαν οι μουσικοί Δημήτρης Ιλεμόσογλου στην κιθάρα, Φώτης Σιώτας στο βιολί, Δημήτρης Τσεκούρας στο μπάσο και Γιάννης Ριζόπουλος στα κρουστά. Η ενορχήστρωση έγινε από τον Δημήτρη Ιλεμόσογλου ενώ η ηχογράφηση και η μίξη από τον Δημήτρη Τσεκούρα. Το mastering πραγματοποιήθηκε από τον Δημήτρη Σίντο και το video επιμελήθηκε η Μαργαρίτα Κόκκιζα.


Λίγα λόγια για τον Θοδωρή Τσάτσο

 

Ο Θοδωρής Τσάτσος σπούδασε Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Εργάζεται στην “Black Light”, μια κοινωνική επιχείρηση που απασχολεί κυρίως τυφλούς εργαζόμενους. Οργανώνουν εκπαιδευτικά σεμινάρια σε καταστήματα λιανικής πώλησης, ώστε να εξυπηρετούν σωστά πελάτες με οπτική αναπηρία. Επίσης γίνονται βιωματικά εργαστήρια σε σχολεία και εταιρίες, ώστε να εξοικειωθούν μεγάλα κομμάτια του πληθυσμού με την τυφλότητα και γενικά τις αναπηρίες.

Παράλληλα εργάζεται ως ψυχολόγος και είναι συνιδρυτής του εθελοντικού οργανισμού «Διαβάζω για τους άλλους», ο οποίος προωθεί την ισότιμη πρόσβαση ατόμων με απώλεια όρασης στη γνώση και τη λογοτεχνία.

Παρέα με τη Χρυσέλλα Λαγαρία επιμελούνται τη στήλη «Ζούμε, ρε!» των LiFO podcasts με συναρπαστικές ιστορίες από ΑμεΑ για άτομα με ή χωρίς αναπηρία.

Ξεκίνησε να ασχολείται με το τραγούδι στα εφηβικά του χρόνια. Έκανε μαθήματα τραγουδιού για οκτώ χρόνια με τη δασκάλα φωνητικής Ασημίνα Μόρφη. Από την ηλικία των δεκαοκτώ άρχισε να συμμετέχει ως τραγουδιστής σε συγκροτήματα που έπαιζαν κομμάτια ξένου και ελληνικού ρεπερτορίου. Το 2020 κυκλοφόρησε το πρώτο του album με τίτλο «Το πιο δικό μου ψέμα» σε δικούς του στίχους και μουσικές των Γρηγόρη Πολύζου, Δημήτρη Ιλεμόσογλου, Κώστα Γάκη, Σπύρου Παρασκευάκου και Γιώργου Κυριάκου. Τον Μάιο του 2022 μαζί με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη πραγματοποίησαν δύο συναυλίες στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης με τίτλο παράστασης «Μαζί στο φως». Δύο μουσικές παραστάσεις στο απόλυτο σκοτάδι για να βιώσουμε και ίσως κατανοήσουμε πώς είναι να ζεις με τυφλότητα.

Έχει γράψει τη συλλογή διηγημάτων, «Εκτός οπτικού πεδίου» (εκδ. Εύμαρος).