Το συγκρότημα που έγραψε την δική του ιστορία ''Εκείνος κι Εκείνος΄΄ στο AEL RADIO 104,8 και στην εκπομπή Μέλυδρον την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου!

 

                 


Ο ΑΕΛ RΑDIO 104,8 και η Μαριλίζα Παπάζογλου έχουν την τιμή  να υποδέχονται στην εκπομπή ΄΄Μέλυδρον΄΄την Πέμπτη 17/11 21:00 το  θρυλικό συγκρότημα "Εκείνος κι Εκείνος" ! Τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε! Οι Νίκος Καλλίνης και ο Κώστας Λογοθετίδης, που ξεκίνησαν την καριέρα τους στα τέλη της δεκαετίας το ’80 έγραψαν την δική τους μουσική ιστορία μέσα από τα κομμάτια τους!

Συντονιστείτε και διαδικτυακά στο www.aelradio.gr!







Οι «Εκείνος κι Εκείνος» συστάθηκαν σε ένα καμαράκι ταράτσας, κάπου στο Πέραμα, από τον Κώστα Λογοθετίδη και τον Νίκο Καλλίνη.

Το πρώτο τους άλμπουμ (1991) περιλάμβανε τις επιτυχίες «Χειμωνιάτικα Μπαρ» και «Δε θυμάσαι». Στα άλμπουμ «Άλλη μια Φορά» (1993) και «Καινούριος Κόσμος» (1995), συμμετέχουν οι Καίτη Γκρέυ και Ελένη Βιτάλη, αντίστοιχα. Επόμενα άλμπουμ «Στη Θάλασσα Του Χρόνου» (1998), «Ένα Ρόδο Κι Ένα Αγκάθι (2000), «Στο Φως Μιας Άλλης Μέρας» (2001) και «Τώρα Ξέρεις Να Πετάς» (2003). Το Τραγούδι «Τα Λόγια Κομμάτια» παραμένει στα 10 δημοφιλέστερα των ραδιοφώνων μέχρι σήμερα! Το 2017, στο άλμπουμ τους «Μέτρα Με Τέχνη Τον Καιρό» συμμετέχουν σημαντικοί καλλιτέχνες (Παπακωνσταντίνου, BD Foxmoor, Καζούλης, Κατσιμίχας, Θαλασσινός, Πλιάτσικας, Μαχαιρίτσας).

2021. 30 χρόνια από την κυκλοφορία του πρωτου άλμπουμ, τους βρίσκει να ετοιμάζουν την επανέκδοσή του, με νέες παραγωγές και συνεργασίες. Ταυτόχρονα, ηχογραφούν νέα τραγούδια, που θα σηματοδοτήσουν τη νέα εποχή «Εκείνος κι Εκείνος».