Οι Mauve o'clock ''βλέπουν φως'' και μας συστήνονται με το πρώτο τους duet single!

 


Οι ''Mauve o'clock'' είναι ένα φωνητικό ντουέτο αποτελούμενο από τις Αθανασία Κιουμουρτζή και Έβελυν Τσάβαλου. Το project τους βασίζεται στις μελωδικές αρμονίες και αυτοσχεδιασμούς με κύριο όργανό τους τη φωνή, ερμηνεύοντας κομμάτια κυρίως από την pop μουσική σκηνή (ξενόγλωσση και ελληνική), άλλοτε συνοδευόμενες από full band (με διασκεύες γνωστών κομματιών) και session μουσικούς και άλλοτε από τα όργανά τους (κιθάρα, πλήκτρα ή κρουστά). Έχουν λάβει μέρος σε μουσικά φεστιβάλ, σε unplugged live σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, σε παραστάσεις κ.α. Ακόμη, πραγματοποιούν ακουστικά live σε χώρους και μουσικές σκηνές, ενώ πλαισιώνουν μουσικά events και parties.

 Πρόσφατα κυκλοφόρησαν το νέο προσωπικό τους duet single (ντουέτο) με τίτλο: ''Βλέπω φως'' (σε στίχους και μουσική των ίδιων και παραγωγή/ενορχήστρωση του Λευτέρη Γιαννόπουλου), με το οποίο και μας συστήνονται ως ''Mauve o'clock''. Όπως μας λένε και οι ίδιες: <<...ελπίζουμε η δημιουργία μας να δώσει δύναμη και φως, όπως ακριβώς έκανε και σε εμάς από την πρώτη στιγμή..>> και εμείς λοιπόν μεταδίδουμε με τη σειρά μας το μήνυμα: ''Δείτε'' και..''ακούστε'' το φως των δύο αυτών κοριτσιών..!

Μπορείτε να ακούσετε το ''Βλέπω φως'' σε όλες τις online streaming πλατφόρμες αλλά και στους παρακάτω συνδέσμους:





Spotify: https://open.spotify.com/album/5cqTKsvQ8HQTyT46U3qXZz?si=AEN6JYsVQq2XpF9NdkbS_g

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=YwaaQ-E0B4A&ab_channel=EvelynTsavalou

Ενώ μπορείτε να βρείτε τις ''Mauve o'clock'' στον προσωπικό τους λογαριασμό στο instagram: https://www.instagram.com/mauve.o.clock/