Αλεξάνδρα Μπουνάτσα - Ο Ήρωάς Μου (Digital Single)


 Η Αλεξάνδρα Μπουνάτσα, η φωνή των Les Au Revoir, επιστρέφει δισκογραφικά για να μας παρουσιάσει το τρίτο της ραδιοφωνικό digital single που έχει τίτλο “Ο Ήρωάς Μου”. Ένα δυναμικό, χορευτικό τραγούδι με βαλκανικά στοιχεία, που μέσα από τους στίχους του επιθυμεί να μεταδώσει τα στοιχεία της αισιοδοξίας και της αυτοβελτίωσης στην ζωή μας!

Σε αυτό το νέο της στιχουργικό δημιούργημα, η Αλεξάνδρα Μπουνάτσα συμπράττει με τον συνθέτη και παραγωγό Στράτο Αθανασίου, όπου με μοναδικό τρόπο συνδυάζουν την μουσική παράδοση των βαλκάνιων με την σύγχρονη ελληνική μουσική και το αποτέλεσμα είναι ένα όμορφο φωτεινό κράμα χαράς και θετικών μηνυμάτων! “Ο Ήρωάς Μου” είναι ο κάθε άνθρωπος, που μέσα από την καθημερινότητα ανταποκρίνεται στις προκλήσεις τις ζωής με θάρρος και χαμόγελο, συνεχίζοντας να πρεσβεύει τις αξίες του! Όλα τα παραπάνω συνδυάζονται με μια εξαιρετική μουσική παραγωγή, πλούσια σε φυσικά όργανα και “παιξίματα” δημιουργώντας έναν πολύχρωμο χορευτικό μουσικό καμβά!

“Ο Ήρωάς Μου” συνοδεύεται από ένα μουσικό βίντεο, όπου η Αλεξάνδρα Μπουνάτσα ξεδιπλώνει την υποκριτική της ικανότητα, αποδύοντας διαφορετικούς ρόλους στην καθημερινή ζωή μιας κοπέλας της γενιάς της, και όλα αυτά με μοναδικό σκέρτσο και κέφι!

«Σε κάθε εμπόδιο, κάθε σφάλμα, κάθε στιγμή να θυμάσαι...

Ο ήρωάς σου είσαι εσύ!»


Κυκλοφορεί από την Plus Rec | Διανομή: Panik Records

Στίχοι: Αλεξάνδρα Μπουνάτσα | Μουσική: Στράτος Αθανασίου


Buy/Stream here:
✔ Spotify: https://spoti.fi/3EMntja
✔ iTunes/Apple Music: https://apple.co/3S7MYOQ
✔ Deezer: https://bit.ly/3MzMnVb
✔ Amazon Music: https://amzn.to/3eCUPq0

   Αλεξάνδρα Μπουνάτσα
Instagram: https://www.instagram.com/alexandra_bounatsa/
Fb page: https://www.facebook.com/alexbounatsa