Ένα ξενοδοχείο στο Ντουμπάι που σε ταξιδεύει στο φεγγάρι

 Με την ονομασία «Moon», το σχέδιο προβλέπει ένα κτίριο μεικτής χρήσης ύψους 224 μέτρων στο σχήμα του φεγγαριού, φυσικά. Μάλιστα, η κατασκευαστική εταιρεία βρίσκεται σε συζητήσεις ώστε να χτιστούν όχι ένα αλλά τέσσερα τέτοια -ένα στη Βόρεια Αμερική, ένα στην Ευρώπη, ένα στη Μέση Ανατολή και ένα στην Ασία-, αναμένοντας ωστόσο ότι το πρώτο θα είναι στο Ντουμπάι.

Στο εσωτερικό του, οι επισκέπτες θα βρουν ένα θέρετρο με όλες τις γνωστές υπηρεσίες, εκτός από τις περίπου 300 ιδιωτικές κατοικίες διαθέσιμες προς αγορά. Τα σχέδια της εταιρείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, μια αίθουσα εκδηλώσεων, σπα και πολλά άλλα.

«Το Moon θα αποτελέσει τη γέφυρα, παρέχοντας μια προσιτή και απολύτως αυθεντική εμπειρία διαστημικού τουρισμού που εκατομμύρια λάτρεις σε όλη τη Γη περιμένουν υπομονετικά» λέει ο Χέντερσον.

Η τιμή για να περπατήσεις στη «σεληνιακή επιφάνεια» του ξενοδοχείου θα αγγίζει τα 500 δολάρια το άτομο, σύμφωνα με τον Χέντερσον. Επίσης, η εταιρεία σχεδιάζει να καθιερώσει το Moon ως χώρο εκπαίδευσης για διάφορες διαστημικές υπηρεσίες.

Πηγή:www.cosmoradio.gr